diensten

over ons

Animatiefilm

bekijk de video

getekende animatie film, explanimation

Wil je een animatiefilm laten maken? Wij helpen je graag! We maken animatiefilms met verschillende technieken; getekende animaties, motion graphics, stop motion film, (geanimeerde foto’s) en 3D animatie, afgestemd op een specifiek publiek. Dat kunnen klanten zijn, prospects, maar ook medewerkers.

Zowel voor externe als interne communicatie zijn er veel voordelen om een animatiefilm te laten maken.  We hebben ze voor je op een rij gezet:

7 redenen om een animatiefilm te laten maken.

Animaties…

  • spreken tot de verbeelding,
  • zijn laagdrempelig en aantrekkelijk voor grote groepen mensen,
  • kunnen complexe informatie eenvoudig overbrengen (explanimation),
  • hebben geen echte mensen in beeld, wat soms een voorwaarde is (bijv. in de zorg),
  • kunnen gevoelige onderwerpen op een speelse manier presenteren,
  • hebben geen last van stuntelende sprekers in beeld. Of erger nog: een vlotte spreker die vervolgens naar de concurrentie vertrekt.
  • zijn in alle fases van de creatie transparant: script, storyboard, voice over, illustraties / motion graphics, soundtrack.

Story

Een animatie film laten maken begint met storytelling. Wij helpen je om tot een eigen, onderscheidend verhaal te komen. Over je product, dienst, merk of organisatie. Dat is het verhaal waar je publiek op aanhaakt, het is vaak de reden waarom klanten voor je kiezen.

Channel

Stap twee in het maken van een animatiefilm, is de keuze van het channel waarop  de animatie wordt vertoond. Vertoon je de animatie op een evenement, op je eigen intranet, via Facebook of You Tube? De keuze van het channel bepaalt mede hoe we jouw getekende animatiefilm of motion graphic maken. Lees meer hierover onder videomarketing

Animatie Film

Stap drie is het maken van jouw animatie film, te beginnen met een storyboard. Je ziet hoe jouw verhaal tot ‘leven’ komt met illustraties, motion graphics of in 3d. Het wordt een visual story, afgestemd op je publiek en het channel waarop je gaat broadcasten.

Drie soorten Animatie films

Ons aanbod voor het maken van een animatie film hebben we in drie categorieën verdeeld. Klik erop als je meer wilt weten:

Hollywood in je mail