diensten

over ons

the story of you

in 1 dag naar een beter verhaal over jou

the story of you

Wie ben je als ZZP’er of ondernemer? Wat is jouw onderscheidende vermogen, jouw professionele kracht, wat is het verhaal dat iedereen moet kennen? The story of you!

Wellicht vind je het ingewikkeld om deze vragen over jezelf te beantwoorden. Je zit immers de hele dag in ‘the story of you’. En je kunt jezelf niet eruit lichten, op de divan leggen en dan doorvragen.

Om je te helpen heb ik samen met René Hogeboom een 1 daagse training ontwikkeld met als titel ’the story of you’. René is illustrator en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

1 daagse doe-training. Je gaat samen met andere ZZP’ers en ondernemers aan de slag. Die interactie werkt goed. De deelnemers scherpen elkaars verhaal aan. Aan de hand van oefeningen kom je tot de kern van ‘the story of you’. De kern die duidelijk maakt waarom klanten voor je kiezen.

story & visualisatie. Onder leiding van René vertaal je die kern naar beelden. Die helpen je om je verhaal te vertellen. Dat vertellen gaan we oefenen in verschillende settings. Dat klinkt spannend, maar is vooral leuk en leerzaam.

resultaat. In 1 dag kom je tot de kern van ’the story of you’. Dat is vaak de reden waarom klanten voor je kiezen. Je hebt die kern vertaald naar beelden. En je hebt geoefend om ’the story of you’ aan anderen te vertellen.

in company

We geven de training ook ‘in company’. Medewerkers van verschillende afdelingen gaan dan aan de slag met ’the story of… (naam van de organisatie). Het levert verrassende inzichten op als collega’s vanuit hun expertise ’the story of…’ verwoorden. De training verbindt, inspireert en verbetert de communicatie tussen de afdelingen.

De ‘in company’ training werkt verhelderend voor start-ups, maar ook voor bedrijven die snel zijn gegroeid en hun verhaal willen aanscherpen.

Ontvang gratis tips