diensten

over ons

Video’s waar publiek door in actie komt

Promotievideo voor de ABB Bouwgroep

online video campagne

Stel je voor: jij en je grootste concurrent plannen rond dezelfde periode een online campagne met video. Jullie investeren allebei flink, maar maken daarin een andere keuze. Jij stopt je geld in advertenties op de social media kanalen waar jouw doelgroep actief is. De video laat je maken door een medewerker. Je concurrent adverteert niet, maar besteedt heel veel tijd en aandacht aan de video. Op de dag van lancering ben je tevreden over het aantal views dat jouw video krijgt. Maar daar blijft het bij, er is geen vervolg, geen conversie, je omzet neemt niet toe.

viral

Je kijkt wat de concurrent heeft gedaan en moet toegeven -al duurt dat even- dat die video leuk is, zo leuk dat je hem nog een keer bekijkt. Je bent niet de enige. Mensen delen die video spontaan op social media, zo vaak dat die viral gaat. Je wilt niet weten wat dit aan extra omzet oplevert voor je concurrent.

Video’s waar publiek door in actie komt

Jouw doelgroep moet je video niet alleen bekijken, maar daarna ook in actie komen. Daar gaat het om. Daarom werk ik voor iedere opdracht met de Hollywood Rules. Die heb ik in de afgelopen 35 jaar zelf ontwikkeld. Eerst als student communicatiewetenschap, toen als scenarioschrijver voor televisie, daarna als filmmaker voor commerciële en non-profit organisaties. De Hollywood Rules blijken keer op keer een succesformule voor corporate video’s.

Weet je waarom?

Met de Hollywood Rules verrassen, betrekken en entertainen we jouw publiek. Of dat nu burgers, consumenten, klanten, leveranciers of medewerkers zijn. We nemen ze mee in jouw verhaal. We zorgen voor emotie, voor binding, we versterken de relatie met jouw merk, product of organisatie. Daarom zijn de Hollywood Rules een succesformule….

‘Wat zeg je? Wil je meteen werk zien?’ Klik dan hier voor onze promo

Aanbevelingen

Giuseppe Marzio

Strategic Storytelling for Health & Life Sciences. Beststelling author of ‘Winners have a story’.

Henk Jan created and produced for me many multi media materials including corporate films, animations, event impressions and video messages. Every project he handled was executed timely and efficiently, and the end results were always outstanding.

Juliette Kops

Relatiemanager fondsen Leids Universitair Medisch Centrum

Jouw kracht is om iets wat heel ingewikkeld is begrijpelijk te maken. Je weet de wetenschappelijke onderzoekers zo te triggeren dat ze het eenvoudig en helder uitleggen aan potentieel geïnteresseerde donateurs.

Willem de Boer

Oprichter Reactivated

In het begin vond ik het best spannend zo’n camera op je gezicht, maar je begeleidt het heel relaxed. Reactie op de video’s zijn heel goed. Mensen zeggen: ik had over je gehoord, maar door de video’s besloot ik contact op te nemen.

Bekijk een van de de belangrijkste Hollywood Rules

Over een van de belangrijkste Hollywood Rules heb ik een video gemaakt. Het gaat over de meest gemaakte fout in corporate video’s. Wereldwijd. Ik leg uit hoe je die kunt voorkomen. Je kunt de video gratis bekijken als je je inschrijft voor ‘Hollywood in je mail’. Dan krijg je om de week een Hollywood inzicht dat je meteen kunt toepassen in je business. Goede deal? klik dan door naar de video waarin ik het uitleg.

Hollywood in je mail