diensten

over ons

Video’s waar publiek door in actie komt

Promotievideo voor de ABB Bouwgroep

bloembollen video

Een kennis van mij zit in de bloembollen en runt een familiebedrijf. Hij mailde dit: ‘Hey, Henk Jan, ik begrijp er niks van. We hebben een bedrijfsvideo gemaakt – sorry, niet met jou -, maar kijkers haken halverwege de video af en komen niet terug op onze website. Het is een fiasco.’

Ik heb terug gemaild: ‘haal de video snel van je website voordat je meer bezoekers wegjaagt.’

Angst van veel organisaties

Wat mijn kennis overkwam, speelt bij meer ondernemers en organisaties. Je investeert in video en wat blijkt: het werkt niet. Of erger nog: het werkt averechts. Het doet afbreuk aan wat je zorgvuldig hebt opgebouwd. Het kost geld i.p.v. dat het geld oplevert. De enige die lacht, is je grootste concurrent.

Video’s waar publiek door in actie komt

Om dat te voorkomen, werk ik voor iedere opdracht met de Hollywood Rules. Die heb ik in de afgelopen 35 jaar zelf ontwikkeld. Eerst als student communicatiewetenschap, toen als scenarioschrijver voor televisie, daarna als filmmaker voor commerciële en non-profit organisaties. De Hollywood Rules blijken keer op keer een succesformule voor corporate video’s.

Weet je waarom?

Met de Hollywood Rules verrassen, betrekken en entertainen we jouw publiek. Of dat nu burgers, consumenten, klanten, leveranciers of medewerkers zijn. We nemen ze mee in jouw verhaal. We zorgen voor emotie, voor binding, we versterken de relatie met jouw merk, product of organisatie. Daarom zijn de Hollywood Rules een succesformule….

Video volgens Hollywood Rules boeit vanaf de eerste seconde

Aanbevelingen

Giuseppe Marzio

Strategic Storytelling for Health & Life Sciences. Beststelling author of ‘Winners have a story’.

Henk Jan created and produced for me many multi media materials including corporate films, animations, event impressions and video messages. Every project he handled was executed timely and efficiently, and the end results were always outstanding.

Juliette Kops

Relatiemanager fondsen Leids Universitair Medisch Centrum

Jouw kracht is om iets wat heel ingewikkeld is begrijpelijk te maken. Je weet de wetenschappelijke onderzoekers zo te triggeren dat ze het eenvoudig en helder uitleggen aan potentieel geïnteresseerde donateurs.

Willem de Boer

Oprichter Reactivated

In het begin vond ik het best spannend zo’n camera op je gezicht, maar je begeleidt het heel relaxed. Reactie op de video’s zijn heel goed. Mensen zeggen: ik had over je gehoord, maar door de video’s besloot ik contact op te nemen.

Bekijk een van de de belangrijkste Hollywood Rules

Over een van de belangrijkste Hollywood Rules heb ik een video gemaakt. He gaat over de meest gemaakte fout in corporate video’s. Wereldwijd. Ik leg uit hoe je die kunt voorkomen. Je kunt de video gratis bekijken als je je inschrijft voor ‘Hollywood in je mail’. Dan krijg je om de week een Hollywood inzicht dat je meteen kunt toepassen in je business. Goede deal? klik dan door naar de video waarin ik het uitleg.

Hollywood in je mail