diensten

over ons

connect with your clients

Voorjaar 2020: de wereld lijkt in een paar maanden totaal veranderd. Er is angst om dichtbij elkaar te komen, maar er is wel behoefte aan contact. We helpen opdrachtgevers nu met het opstarten van Online Channels. En het organiseren van webinars en online events. Onze pay-off ‘connect with your clients‘ is actueel, maar ook ingewikkeld in deze tijd. Welke verhalen ga je ‘broadcasten’? En hoe geef je die vorm? Dat is waar we met opdrachtgevers op focussen. Is de toon juist, is de boodschap relevant, is het verhaal empathisch en zijn de beelden goed gekozen?

Klopt jouw verhaal nog bij deze tijd?

Check of jouw verhaal nog klopt bij de nieuwe werkelijkheid waarin je als organisatie verkeert. En nog belangrijker: sluit je verhaal nog aan bij de beleving van je klanten of medewerkers? In een tijd van angst en onzekerheid ligt communicatie onder een vergrootglas. Denk goed na, overleg en als je hulp wilt, bel ons vrijblijvend voor een brainstorm over hoe je met het juiste verhaal contact kunt maken.

Connect with your clients. Vooral in deze tijd!

visual story rules

Om organisaties, ZZP’ers en kleine ondernemers te helpen, heb ik een white paper geschreven dat je gratis kunt downloaden. Titel: Visual Story Rules – 8 regels om tot een eigen, onderscheidend visueel verhaal te komen. 8 regels om tot de kern te komen van waar je voor staat. Het ’waarom’ van je organisatie. Dat is vaak de reden waarom klanten voor je kiezen.

Hulp of advies?

Wil je hulp bij of advies over het starten van een Online Channel? Wil je een gesprek over het maken van video’s & visual stories?

Bel of mail ons vrijblijvend. We helpen je graag.

Hollywood in je mail