diensten

over ons

connect with your clients

Voorjaar 2020: er is een versnelde omslag naar online gaande omdat de wereld in de greep wordt gehouden door een virus. Van de een op de andere dag is er onderwijs op afstand, werken op afstand en lijken klanten soms ver weg. We helpen opdrachtgevers met het opstarten en inrichten van Online Channels. Maar we focussen vooral op wat ze willen vertellen. En hoe. Is de toon juist, is de boodschap relevant, is het verhaal empatisch en zijn de beelden goed gekozen? Voor die Online Channels maken we video’s en visual stories die aansluiten op de beleving van mensen in deze tijd.

visual story rules

Om organisaties, ZZP’ers en kleine ondernemers te helpen, heb ik een white paper geschreven dat je gratis kunt downloaden. Titel: Visual Story Rules – 8 regels om tot een eigen, onderscheidend visueel verhaal te komen. 8 regels om tot de kern te komen van waar je voor staat. Het ’waarom’ van je organisatie. Dat is vaak de reden waarom klanten voor je kiezen.

Connect with your clients. Vooral in deze tijd.

Hulp of advies?

Wil je hulp bij of advies over het starten van een Online Channel? Wil je een gesprek over het maken van video’s & visual stories?

Bel of mail ons vrijblijvend. We helpen je graag.