diensten

over ons

Opdrachtgever: Reactivated
Opdracht: 4 video’s waarin cliënten vertellen hoe een behandeling door Reactivated hen van chronische pijnklanten heeft afgeholpen.

Willem de Boer

oprichter Rectivated

Een jaar geleden was ik er nog niet aan toe. Ik ben toen eerst met mijn eigen smartphone video’s gaan maken, maar dat vond ik niet goed genoeg. Ik zag toen werk van jou en had daar een goed gevoel bij. Ik had ook vertrouwen in jou persoonlijk. Toen gaf ik de opdracht voor de video’s. 

Je verdiepte je in mijn bedrijf, zodat je precies wist waar het om ging bij Reactivated. Dat vond ik goed. Daardoor wist je bij het filmen precies wat belangrijk was en wat er gezegd moest worden.

In het begin vond ik het best spannend zo’n camera op je gezicht, maar je begeleidt het heel relaxed. De opnames waren leuk om te doen en ik had echt het gevoel van: we zetten samen iets neer.

Reactie op de video’s zijn heel goed. Mensen zeggen: ik had over je gehoord, maar door de video’s besloot ik contact op te nemen. De video’s zijn onderdeel van een proces wat ervoor zorgt dat ze een afspraak maken, dat er vertrouwen gecreëerd wordt.  Ik zou je aanbevelen bij ondernemers die een soortgelijk beroep als ik uitoefenen, want jij weet heel helder ver te brengen wat je als ondernemer doet en wat een klant er aan kan hebben.

Hollywood in je mail