diensten

over ons

Opdrachtgever: Falke Verbaan – marktleider op het gebied van verzuimreductieprogramma’s en inzetbaarheid
Opdracht: 3 video’s over de waarden van Falke Verbaan

Jantine Klunder

adviseur leren en ontwikkelen Falke & Verbaan Academie

We hebben via Google gezocht naar een filmmaker… bij jou voelden we ons het meest comfortabel

Wat ik heel sterk vind bij jou: afspraak is afspraak. En als er iets nodig is, ben jij degene die er meteen achteraan belt. Je zit er op een positieve manier bovenop en ontzorgt de klant op die manier volledig. Je voelt je als klant ook belangrijk. 

Wat ik prettig vond, is dat jij van tevoren alle deelnemers aan de video interviewt en daar een samenvatting van maakt. Zo zagen wij waar je het over ging hebben. Voordeel daarvan is dat je tijdens het filmen niet 1000 takes nodig hebt, maar dat het er snel op staat.

Onze fout is dat we vaak hebben geprobeerd om zelf met onze iPhone-filmpjes te maken. Nu zie je dat een investering zoveel meerwaarde oplevert. Je krijgt videofilms die je met trots kan laten zien. De kwaliteit straalt ervan af. En dat je met drones werkt, vind ik een ontzettend toegevoegde waarde.

Bij de eerste video was er in een shot nog wat schaduw. Dat pas je op dezelfde dag al aan. En de eerste versies van de montage zijn ook meteen goed. Als iemand een filmmaker zoekt, zou ik je altijd aanbevelen. Ik zou niet denken: PWC niet, een kleine organisatie wel, onderwijs niet, zorg wel, nee… ik zou je aan iedereen aanbevelen.

Hollywood in je mail