diensten

over ons

Je overweegt om een video of animatie te laten maken en je oriënteert je online. Je vindt zzp’ers die aanbieden om een bedrijfsfilm te maken voor € 495,- en er zijn bureaus die pas aan tafel komen als het budget minimaal € 10.000 is. Hoe maak je in dat gevarieerde aanbod de juiste keuze?

Heldere doelstellingen

Formuleer eerst je doelstellingen. Wie wil je bereiken? Wat wil je communiceren? Hoe wil je je onderscheiden? Wil je een corporate video die de komende jaren het visitekaartje van je bedrijf is? Of wil je de komende weken met vlogs via Facebook millennials bereiken? Die keuzes bepalen mede de prijs. Maar maken ook duidelijk wat een video of een animatie je kan opleveren.

Inzichtelijke offerte

Vraag naar een gespecificeerde offerte, zodat je ziet wat je betaalt voor posten als scenario, storyboard, voice over, opnames op locatie, luchtopname met een drone, montage, illustraties, motion graphics, vertaling en ondertiteling, soundtrack en afkoop van rechten. Op die manier heb je inzicht in hoe de prijs tot stand komt.
Onze opdrachtgevers investeren tussen de € 3.000,- en € 8.000,-, excl. BTW voor een corporate video of animatie film.

Tevreden opdrachtgevers

We hebben veel tevreden opdrachtgevers. Daarom durven we te zeggen dat de investering loont. Nu meer dan ooit, want 82% procent van het internetverkeer bestaat uit video. En bedrijven die video inzetten, groeien elk jaar zo’n 49% sneller dan bedrijven die geen online video inzetten. Mooie cijfers, die je concurrent ook kent. Kies daarom weloverwogen voor een video-producent die begrijpt wat je wilt. En dat kan waarmaken. Wij weten door jarenlange ervaring na één gesprek wat voor een video of animatie jou het meeste oplevert. Op basis daarvan maken we een passende offerte.

Hollywood in je mail