diensten

over ons

Online Events met hoge kijkcijfers

TV presentator Leonie ter Braak was de host voor een online talkshow

Online Events: 2009 – 2022

In 2009 startte ik broadcastyourbusiness met als missie: ieder bedrijf en organisatie een eigen online TV Channel. Dat bleek wat te voortvarend voor die tijd, maar video’s en animaties waren booming business.

Weet je wanneer de vraag naar Online Events en TV toenam? In 2020. Live evenementen waren niet meer niet toegestaan en de markt werd overspoeld met wiebelige webinars, inclusief echo op het geluid en haperende internetverbindingen. En dat urenlang. Het publiek was vaak allang afgehaakt.

Online events met TV uitstraling

Gelukkig heb ik opdrachtgevers die voor kwaliteit kiezen. Geen wiebelige webinars, maar Online Event op TV niveau. Met een eigen tune, een strakke leader, video’s, visuele presentaties, professionals voor en achter de camera. Samen met mijn opdrachtgevers produceer ik Online Events met hoge kijkcijfers. De kijker thuis of op kantoor voelt zich onderdeel van het TV-programma. 

Wil je ook Online Events met hoge kijkcijfers? Bel vrijblijvend 088 2840000.

Eerst kijken? Klik hier voor onze Online Events showreel

Henk Jan van Harten: ‘Jouw publiek wil Online TV en geen wiebelig webinar.’

Waarvoor gaat je publiek tijd vrijmaken?

Verras, betrek en entertain je publiek. Begin daarmee in het uitnodigingtraject. Prikkel ze inhoudelijk, maar ook visueel en verleid ze zo om tijd vrij te maken in hun agenda. Betrek ze door vooraf vragen te stellen. Vraag om input, maak jouw event ook hun event. Je wilt geen kijkers, maar actieve deelnemers.

Waarom blijft je publiek kijken?

Een script is leading bij online events. Zorg voor een heldere opbouw en voldoende afwisseling; interviews, video’s, quizzen, Q&A’s, polls, pakkende presentaties en toonaangevende experts. Iedere minuut moet boeien, inhoudelijk, maar ook visueel.

Kies altijd voor kwaliteit. Voldoende bandbreedte en een betrouwbaar platform. Doe geen concessies aan beeld, licht of geluid. Je publiek haakt af als die ondermaats zijn. Last but not least: repeteer het programma, net zolang tot het soepel en professioneel verloopt.

honderden ‘live’ evenementen

bureauvanharten – communicatie & evenementen- creëerde en produceerde sinds 1994 honderden ‘live’ evenementen in opdracht van retailers, drogisterijen, uitgevers, farmaceuten, maakbedrijven, designmerken, software ontwikkelaars, zorginstellingen, ziekenhuizen, opleidingsinstituten, e.a.

Eind 2019 is bureauvanharten onderdeel geworden van broadcastyourbusiness.

Aanbevelingen

Niek Schipper

Trading Director A.S. Watson Benelux

Meer dan 1000 leveranciers keken 1,5 uur naar het Online Supplier Event van Kruidvat en Trekpleister. Dat was een verdubbeling van het aantal gasten bij het live event een jaar eerder.

Voor veel bedrijven is het uitdagend om echt connected te blijven met stakeholders en business partners. Henk Jan is echt de allerbeste partners om inhoud & vorm te geven aan uw virtuele event; creatief, accuraat en flexibel. Highly recommended!

Marian de Groes

Marketing, Communications & PR Mastervolt

Binnen een paar weken verraste Henk Jan ons met een conceptprogramma voor tien sessies van 1,5 uur gedurende vijf dagen (!), compleet met script, leaders, bumpers en template voor de presentaties. De professionele begeleiding gaf ons als amateurs het vertrouwen om er een echt Mastervolt spektakel van te maken, compleet met openingsfilm en leuke quiz als pauzemoment.

Frans Kok

Directeur Nationaal Luister Onderzoek (NLO)

We hebben bij de lancering van het Nationaal Media Onderzoek (NMO) gekozen voor de samenwerking met Henk Jan en broadcastyourbusiness. Het is bijzonder prettig om met hem samen te werken: creatief, snel, professioneel, flexibel, slim, alert, proactief.

Bel 088 2840000 en ik denk met je mee.

Hollywood in je mail