Motion graphics laten maken

online en TV commercials

Wil je een motion graphics animatie of commercial laten maken? Wij helpen je graag. Motion graphics zijn bewegende grafische elementen of teksten. Bijvoorbeeld het animeren van een bedrijfslogo of het ontwerpen van (naam) titels in beeld, maar ook het grafisch (geanimeerd) tonen van cijfers, data of een product. Met motion graphics vertalen we de huisstijl van een organisatie naar bewegende beelden. En maken we producties visueel zo sterk dat ze ook zonder geluid hun waarde houden (85% van de online video’s wordt zonder geluid bekeken).

Motion Graphics is ook een betaalbare manier om online en TV-commercials te maken. Je hoeft niet dagenlang opnames te maken met een filmploeg, want we werken op basis van bestaande beelden. Op basis daarvan maken we een script voor een commercial van 15, 30 of 60 seconden en schrijven we de tekst voor de voice over.

We geven drie voorbeelden van producties die we helemaal hebben gemaakt op basis van motion graphic design.

Motion Graphic Animatie voor Hema

Voor de introductie van de medewerkersportal ‘Hema for me’ heeft Hema door ons een motion graphic animatie laten maken. We bouwden de internet portal na en gingen daarna animeren. Actrice Anneke Blok, de vertrouwde Hema stem, legt uit hoe de nieuwe portal werkt: inloggen, loonstrookje opvragen, het laatste nieuws etc.

Voorbeeld van een motion graphic animatie

TV Commercial voor het magazine Roots

Om het magazine Roots te lanceren heeft uitgever Sanoma door ons deze TV commercial laten maken. De kijker werd meegevoerd langs de mooi natuurbeelden en reportages in het blad. Er werd extra aandacht gevestigd op het logo van deze nieuwe titel.

Voorbeeld van TV commercial

Online Commercial voor Kruidvat

Om biologische babygroenten te introduceren op de 9 maanden beurs liet Kruidvat door ons deze commercial maken, die ook online werd ingezet. We kozen voor een animatie zonder voice over, omdat 85% van de online video’s zonder geluid wordt bekeken.

Voorbeeld van online en beurs-commercial

Hollywood in je mail