diensten

over ons

Wat is jouw New York?

Organiseer je een bijeenkomst, seminar of evenement voor zakelijke relaties of medewerkers? Dan heb ik dankzij Frank Sinatra een interessant aanbod.  

In het nummer ‘New York’ zingt hij: ‘If I can make it there, I can make ik anywhere’. Vrij vertaald: als je het in New York maakt, ligt de wereld aan je voeten.

Missie

Mijn missie is: een zaal met deelnemers meenemen in de zoektocht naar hun eigen New York. Het moment waarvan ze dachten: toen lag de wereld even aan mijn voeten.

succesverhaal

Ondernemers, ZZP’ers, investeerders, medewerkers van een organisatie; iedereen heeft een eigen New York. Een succesverhaal dat waard is om te delen. Het kan een opdracht zijn, een acquisitie, een project met collega’s of een baanbrekend idee.

de kern van wie je bent

Mensen zien niet altijd de waarde van hun eigen New York. Of ze zijn het simpelweg vergeten. Samen met de deelnemers in de zaal haal ik het naar boven. Ik laat zien dat het de kern raakt van waar iemand voor staat, als ondernemer, leidinggevende of medewerker. Het is vaak de reden waarom anderen met hem of haar willen samenwerken.

start spreading the news

Jouw deelnemers gaan naar huis met een succesverhaal. Wellicht zetten ze het op hun website. Of posten ze het op social media, want ‘a good story spreads like a virus’.

Frank Sinatra zou zeggen: ‘start spreading the news.’