diensten

over ons

Wat zijn de 2 belangrijkste vragen voor een online event?

lees in 1 minuut wat 1 telefoontje je kan opleveren

Wil je voor je klanten een online event organiseren ? Stel jezelf dan deze 2 vragen: waarom zullen mijn klanten gaan kijken? En: waarom zullen ze blijven kijken? Als je daar geen heldere antwoorden op hebt, is mijn advies: wacht nog even met het investeren van tijd, geld en energie.

Bel 088 2840000 als je wilt sparren over jouw online event

Henk Jan van Harten

Ervaring van honderden evenementen

Met onze zusterbedrijf bureauvanharten hebben we sinds 1994 honderden ‘live’ evenementen mogen organiseren. In opdracht van retailers, uitgevers, farmaceuten, maakbedrijven, software ontwikkelaars, zorginstellingen, ziekenhuizen, opleidingsinstituten, e.a..

Voor die evenementen maakten we steeds meer video’s en animatiefilms en daar is broadcastyourbusiness uit ontstaan. Inmiddels hebben we ook honderden video’s en animatiefilms in opdracht mogen maken. Als partner voor jouw online event nemen we een ruime ervaring mee in het organiseren van events en het maken van video’s en animatiefilms.

Waarom zullen klanten naar jouw online event gaan kijken?

Verras, betrek en entertain je doelgroep. Begin daarmee in het uitnodigingstraject. Prikkel ze inhoudelijk, maar ook visueel en verleid ze zo om tijd vrij te maken in hun agenda. Betrek ze door vooraf vragen te stellen. Vraag om input, maak jouw event ook hun event. Je wilt geen kijkers, maar actieve deelnemers aan jouw online event.

Waarom blijven jouw klanten kijken?

Een script is leading bij een online event. Zorg voor een heldere opbouw en voldoende afwisseling; interviews, video’s, quizzen, Q&A’s, polls, pakkende presentaties en toonaangevende experts. Iedere minuut moet boeien, inhoudelijk, maar ook visueel.

Kies altijd voor kwaliteit. Professionele camera’s, goed licht en goed geluid! Je klanten haken af als beeld en geluid ondermaats zijn. Repeteer het programma, net zolang tot het soepel en professioneel verloopt.

Last but not least: zorg voor voldoende bandbreedte en een betrouwbaar platform, want een haperende verbinding is funest. Je klanten loggen dan uit en komen niet meer terug. Alle tijd, het geld en de energie die je er in hebt gestopt, gaan verloren. Dat wil je niet.

Aanbevelingen

Niek Schipper

Trading Director A.S. Watson Benelux

Voor veel bedrijven anno 2020 uitdagend om echt connected te blijven met stakeholders en business partners. Henk Jan is echt de allerbeste partners om inhoud & vorm te geven aan uw virtuele event; creatief, accuraat en flexibel. Highly recommended!

Marian de Groes & Dianne van Mun

Marketing, Communications & PR Mastervolt

Binnen een paar weken verraste Henk Jan ons met een conceptprogramma voor tien sessies van 1,5 uur gedurende vijf dagen (!), compleet met script, leaders, bumpers en template voor de presentaties. De professionele begeleiding gaf ons als amateurs het vertrouwen om er een echt Mastervolt spektakel van te maken, compleet met openingsfilm en leuke quiz als pauzemoment.

Ons online event was een succes, niet in de laatste plaats door de geweldige samenwerking, alles was tot in de puntjes geregeld! Wat ons betreft, de volgende keer weer met broadcastyourbusiness.

Wat kan 1 telefoontje opleveren?

Denk je nu na over online event? Bel me dan vrijblijvend. Ik zal aandachtig luisteren en je adviseren op basis van mijn ervaring. Wellicht gaan we meteen samen brainstormen of je vraag verder uitdiepen. Ik kan je ook vertellen wat de globale kosten zijn voor een online event. Kortom, zo’n gratis telefoontje levert best wat op.

Bel 088 2840000 en ik denk mee over jouw online event

Ontvang gratis tips