diensten

over ons

Wat zijn de 2 belangrijkste vragen voor een online event?

Bekijk de online-event showreel en lees wat 1 telefoontje je kan opleveren

Wil je voor je klanten een online event organiseren ? Stel jezelf dan deze 2 vragen: waarom zullen mijn klanten gaan kijken? En: waarom zullen ze blijven kijken? Als je daar geen heldere antwoorden op hebt, is mijn advies: wacht nog even met het investeren van tijd, geld en energie.

Bel 088 2840000 als je wilt sparren over jouw online event

Henk Jan van Harten

online TV

Of het nou een Talkshow, Trade Fair, Award Show of Quizshow is, bij ons wordt het Online TV. Met een eigen tune, leader, bumpers, visuele presentaties, professionals voor en achter de camera.

Eind 2019 is bureauvanharten – communicatie & evenementen- onderdeel geworden van broadcastyourbusiness. bureauvanharten produceerde honderden ‘live’ evenementen in opdracht van retailers, uitgevers, farmaceuten, maakbedrijven, software ontwikkelaars, zorginstellingen, ziekenhuizen, opleidingsinstituten, e.a.

Waarom zullen klanten naar jouw online event gaan kijken?

Verras, betrek en entertain je doelgroep. Begin daarmee in het uitnodigingstraject. Prikkel ze inhoudelijk, maar ook visueel en verleid ze zo om tijd vrij te maken in hun agenda. Betrek ze door vooraf vragen te stellen. Vraag om input, maak jouw event ook hun event. Je wilt geen kijkers, maar actieve deelnemers aan jouw online event.

Waarom blijven jouw klanten kijken?

Een script is leading bij een online event. Zorg voor een heldere opbouw en voldoende afwisseling; interviews, video’s, quizzen, Q&A’s, polls, pakkende presentaties en toonaangevende experts. Iedere minuut moet boeien, inhoudelijk, maar ook visueel.

Kies altijd voor kwaliteit. Voldoende bandbreedte en een betrouwbaar platform. Doe geen concessies aan beeld, licht of geluid. Je klanten haken af als die ondermaats zijn. Last but not least: repeteer het programma, net zolang tot het soepel en professioneel verloopt.

Aanbevelingen

Niek Schipper

Trading Director A.S. Watson Benelux

Voor veel bedrijven anno 2020 uitdagend om echt connected te blijven met stakeholders en business partners. Henk Jan is echt de allerbeste partners om inhoud & vorm te geven aan uw virtuele event; creatief, accuraat en flexibel. Highly recommended!

Marian de Groes & Dianne van Mun

Marketing, Communications & PR Mastervolt

Binnen een paar weken verraste Henk Jan ons met een conceptprogramma voor tien sessies van 1,5 uur gedurende vijf dagen (!), compleet met script, leaders, bumpers en template voor de presentaties. De professionele begeleiding gaf ons als amateurs het vertrouwen om er een echt Mastervolt spektakel van te maken, compleet met openingsfilm en leuke quiz als pauzemoment.

Ons online event was een succes, niet in de laatste plaats door de geweldige samenwerking, alles was tot in de puntjes geregeld! Wat ons betreft, de volgende keer weer met broadcastyourbusiness.

Frans Kok

Directeur Nationaal Luister Onderzoek (NLO)

We hebben bij de lancering van het Nationaal Media Onderzoek (NMO) gekozen voor de samenwerking met Henk Jan en broadcastyourbusiness. Hij heeft voor ons een geweldige online live talkshow geproduceerd. Een programma van 1 uur waarbij NMO op een zeer professionele wijze en met veel afwisseling werd geïntroduceerd. Het is bijzonder prettig om met Henk Jan samen te werken: creatief, snel, professioneel, flexibel, slim, alert, proactief. Ik kan alleen maar positieve dingen bedenken, sorry. Kortom: een absolute aanrader als je een professionele productie verwacht.

Wat kan 1 telefoontje opleveren?

Denk je nu na over online event? Bel me dan vrijblijvend. Ik zal aandachtig luisteren en je adviseren op basis van mijn ervaring. Wellicht gaan we meteen samen brainstormen of je vraag verder uitdiepen. Ik kan je ook vertellen wat de globale kosten zijn voor een online event. Kortom, zo’n gratis telefoontje levert best wat op.

Bel 088 2840000 en ik denk mee over jouw online event

Ontvang gratis tips