diensten

over ons

Wanneer is video onderscheidend voor je business?

Iedereen kan een video maken. Je kunt nu je smartphone pakken, de camera op 4K zetten en filmen. Have fun.  

Is it a wrap? 
Ben je klaar om de video online te publiceren? 
Wacht nog even en stel jezelf eerst deze vragen: 
Wie is je publiek? 
Gaan ze er naar kijken? 
Blijven ze kijken, meegenomen door jouw verhaal, 
geraakt door jouw tone of voice, gepakt door jouw beeldtaal? 
Is er een krachtige ‘call to action’? 

Ben je zelf nog niet overtuigd? Dan help ik je graag en deel meteen een indrukwekkend cijfer: 82% van het internetverkeer bestaat uit video en animaties. Dat is duizelingwekkend veel. Dus een random videootje gaat je business niet helpen. Je moet precies weten wie je wilt bereiken, waar (thuis, op het werk, onderweg), wanneer en op welk device. En als ze gaan kijken moet je een ijzersterke visual story hebben waar ze in meegaan. Ze moeten blijven kijken en daarna in actie komen.

Wil je doorpraten over wat video voor je business kan betekenen? Bel dan vrijblijvend 088 2840000.

Henk Jan van Harten: ‘iedereen kan een video maken….’

Wanneer is video booming?

We hebben veel tevreden opdrachtgevers; retailers, uitgevers, farmaceuten, designmerken, maakbedrijven, software ontwikkelaars, zorginstellingen, ziekenhuizen, opleidingsinstituten, e.a. We mochten al honderden video’s maken en durven te stellen dat de investering loont. Sterker nog: het kan booming zijn voor je business.

  • 52% van de marketing professionals zegt dat vidoe de hoogste Return On Investement geeft.
  • 64% van de consumenten koopt een product sneller als ze er een video over hebben gezien.

Mooie cijfers, die je concurrent ook kent. Hoe onderscheid jij je in jouw markt? Welke video maakt voor jou het verschil? Die vragen komen aan bod als we elkaar spreken.  

Wat heeft je doelgroep eraan?

Het is de eerste vraag die we aan iedere opdrachtgever stellen: wat heeft je publiek eraan? What’s in it for them? Pas als dat helder is, maken we een script en een planning.

Stap voor stap werken we aan de video waar jouw publiek naar wil kijken. En door in actie komt. Als dat niet gebeurt, is je investering weggegooid geld. En heb je ook nog tijd en energie verloren. Dat wil je niet.

Aanbevelingen

Giuseppe Marzio

Strategic Storytelling for Health & Life Sciences

Henk Jan is the professional you need to hire for all your video productions… He created and produced for me many multi media materials including corporate films, animations, event impressions and video messages. Every project he handled was executed timely and efficiently, and the end results were always outstanding.

André Husslage

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Tijdens de selectierondes voor onze nieuwe bedrijfsfilm vielen Henk-Jan en zijn bedrijf direct al op. De keuze voor broadcastyourbusiness was snel gemaakt. Henk Jan weet pijlsnel wat de wensen van de klant zijn, denkt uiterst creatief mee en communiceert snel en helder.

Sanne Paree

Marketing, communications and sales – ABB Bouwgroep

De films die Broadcast your Business voor ons project Nieuw Koningsduin heeft gemaakt, zijn professioneel en persoonlijk. Precies zoals ik de samenwerking met Henk Jan (en zijn team) heb ervaren. Top! Een aanrader.

Wat kan 1 telefoontje opleveren?

Denk je nu na over een video? Bel me dan vrijblijvend. Ik zal aandachtig luisteren en je adviseren op basis van mijn ervaring. Wellicht gaan we meteen samen brainstormen of je vraag verder uitdiepen. Ik kan je ook vertellen wat de globale kosten zijn voor het maken van een video. Kortom, zo’n gratis telefoontje levert altijd wat op.

Bel 088 2840000 en ik denk mee over jouw video

Ontvang gratis tips