diensten

over ons

Wanneer is video booming voor je business?

Overweeg je een video te laten maken? Goed idee, want mensen denken in beelden. Dat was al zo in de tijd van de grottekeningen, maar nu de grot is ingewisseld voor de ‘cloud’ is visualisatie overal om ons heen. In 2022 bestaat 82 procent van het internetverkeer uit video’s en animaties.

Alleen al op YouTube wordt er iedere dag 1 miljard uur aan video bekeken. En dan heb ik het nog niet over Facebook, Snapchat of Instagram. Ik zie het als een uitdijend video-universum, waarin je makkelijk kunt verdwalen. Organisaties en ondernemers vragen mij regelmatig wat voor video ze moeten maken om de aandacht van hun publiek te pakken en vast te houden. Mijn antwoord: ga eerst terug in je ‘grot’

Bel 088 2840000 als je meer wilt weten over de grot en de cloud

Waarom kiezen klanten voor jou?

Met terug in je grot bedoel ik terug naar de kern van je organisatie. Wat maakt jou als bedrijf, ondernemer of zzp’er uniek? Wat onderscheidt jou van de concurrentie? Dat is vaak de reden waarom klanten voor je kiezen. Daar moet je video over gaan.

Wanneer is video booming?

We hebben veel tevreden opdrachtgevers; retailers, uitgevers, farmaceuten, maakbedrijven, software ontwikkelaars, zorginstellingen, ziekenhuizen, opleidingsinstituten, e.a. We mochten al honderden video’s maken en durven te stellen dat de investering loont. Sterker nog: het kan booming zijn voor je business.

  • 52% van de marketing professionals zegt dat vidoe de hoogste Return On Investement geeft.
  • 64% van de consumenten koopt een product sneller als ze er een video over hebben gezien.

Mooie cijfers, die je concurrent ook kent. Hoe onderscheid jij je in jouw markt? Welke video maakt voor jou het verschil? Die vragen komen aan bod als we elkaar spreken.  

Wat heeft je doelgroep eraan?

Het is de eerste vraag die we aan iedere opdrachtgever stellen: wat heeft je doelgroep eraan? What’s in it for them? Pas als dat helder is, maken we een script en een planning.

Stap voor stap werken we aan de video waar jouw publiek naar wil kijken. En door in actie komt. Als dat niet gebeurt, is je investering weggegooid geld. En heb je ook nog tijd en energie verloren. Dat wil je niet.

Aanbevelingen

Giuseppe Marzio

Strategic Storytelling for Health & Life Sciences

Henk Jan is the professional you need to hire for all your video productions… He created and produced for me many multi media materials including corporate films, animations, event impressions and video messages. Every project he handled was executed timely and efficiently, and the end results were always outstanding.

André Husslage

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Tijdens de selectierondes voor onze nieuwe bedrijfsfilm vielen Henk-Jan en zijn bedrijf direct al op. De keuze voor broadcastyourbusiness was snel gemaakt. Henk Jan weet pijlsnel wat de wensen van de klant zijn, denkt uiterst creatief mee en communiceert snel en helder.

Sanne Paree

Marketing, communications and sales – ABB Bouwgroep

De films die Broadcast your Business voor ons project Nieuw Koningsduin heeft gemaakt, zijn professioneel en persoonlijk. Precies zoals ik de samenwerking met Henk Jan (en zijn team) heb ervaren. Top! Een aanrader.

Wat kan 1 telefoontje opleveren?

Denk je nu na over een video? Bel me dan vrijblijvend. Ik zal aandachtig luisteren en je adviseren op basis van mijn ervaring. Wellicht gaan we meteen samen brainstormen of je vraag verder uitdiepen. Ik kan je ook vertellen wat de globale kosten zijn voor het maken van een video. Kortom, zo’n gratis telefoontje levert altijd wat op.

Bel 088 2840000 en ik denk mee over jouw video

Ontvang gratis tips